-
1
Food safety considerations for innovative nutrition solutions
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Influence of Water Activity on Foodborne Bacteria — A Review
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
7
-
8
Hazard identification: from a quantitative to a qualitative approach
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
9
-
10
Spike in foodborne outbreaks highlights need for improvements
Veröffentlicht in Infectious Diseases in Children
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Organizing Food Protection on a Global Scale
Veröffentlicht in Food Technology
VolltextMagazinearticle -
16
Fate of bacterial pathogens and indicator organisms in liquid sweeteners
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
17
Influence of Water Activity on Foodborne Bacteria - A Review 1
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Promote Science, Not Creationism
Veröffentlicht in Microbe (Washington, D.C.)
VolltextMagazinearticle