-
1
-
2
Assessing new product development success factors in the Thai food industry
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
3
Sustainable development and Buddhist economics in Thailand
Veröffentlicht in International journal of social economics
VolltextArtikel -
4
The acquisition of a mature understanding of three components of the concept of death
Veröffentlicht in Death studies
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Connections and partners for small joint ventures in China
Veröffentlicht in Cross cultural management
VolltextArtikel -
12
Imported Beer in the Hong Kong Market
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
13
Children's Understanding of Death: A Review of Three Components of a Death Concept
Veröffentlicht in Child development
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Beer preference and country-of-origin in Hong Kong
Veröffentlicht in Journal of food products marketing
VolltextArtikel -
20