-
1
-
2
Stabilizing effect of montmorillonite on acerola juice anthocyanins
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Nanocomposite Films from Mango Kernel or Corn Starch with Starch Nanocrystals
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
6
-
7
Enhancing storage stability of guava with tannic acid-crosslinked zein coatings
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
Zein films with unoxidized or oxidized tannic acid
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
9
Fish gelatin films as affected by cellulose whiskers and sonication
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Antioxidant films from mango kernel components
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17