-
1
-
2
-
3
-
4
Stabilizing effect of montmorillonite on acerola juice anthocyanins
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
Enhancing storage stability of guava with tannic acid-crosslinked zein coatings
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Nanocomposite Films from Mango Kernel or Corn Starch with Starch Nanocrystals
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
11
Fish gelatin films as affected by cellulose whiskers and sonication
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
12
Antioxidant films from mango kernel components
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
13
-
14
Zein films with unoxidized or oxidized tannic acid
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
15
-
16
Spinal cord oligodendrocyte‐derived alarmin IL‐33 mediates neuropathic pain
Veröffentlicht in The FASEB journal
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20