-
1
-
2
Pasta-Like Product from Pea Flour by Twin-Screw Extrusion
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Mass and dimensional changes of single canola kernels during drying
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
Compositional and nutritional characteristics of spring einkorn and spelt wheats
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
Kernel, Milling and Baking Properties of Spring-Type Spelt and Einkorn Wheats
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
9
Mechanical oil expression from extruded soybean samples
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
10
Characterization of starches from wild and long grain brown rice
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
11
-
12
Rye and triticale as feedstock for fuel ethanol production
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20