-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Analytical Determination of Bioactive Compounds as an Indication of Fruit Quality
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Quality Properties of Wine from Korean Kiwifruit New Cultivars
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
12
Comparisom of Some Biochemical Characteristics of Different Loquat Cultivar
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
13
Changes of Wine Quality Made From Ripening and Over-ripening Kiwifruit
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
14
Nutraceutical Compound of Kiwifruit Wine and Their Bioactivity in Vitro
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
19
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
20