-
1
-
2
-
3
-
4
Cereal processing and glycaemic response
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Functional properties and starch digestibility of instant Jasmine rice porridges
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
12
The Plasticisation Effect of Glycerol and Water on the Gelatinisation of Wheat Starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
13
Changes in rapid visco-analysis (RVA) viscosity reveal starch digestion behaviours
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Dehydration improves cryopreservation of coconut ( Cocos nucifera L.)
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Conservation of Coconut (Cocos Nucifera L.) Germplasm at Sub-Zero Temperature
Veröffentlicht in Cryo-Letters
VolltextArtikel -
20