-
1
Physical and rheological properties of fish gelatin compared to mammalian gelatin
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Polyelectrolyte complex formation using alginate and chitosan
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
5
In vitro degradation rates of partially N-acetylated chitosans in human serum
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Preparation and characterization of branched chitosans
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
13
Alginate polycation microcapsules: II. Some functional properties
Veröffentlicht in Biomaterials
VolltextArtikel -
14
-
15
Binding of ions to chitosan—selectivity studies
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
16
Rheological characterisation of mixed gels of mucin and alginate
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
17
Alginate based new materials
Veröffentlicht in International journal of biological macromolecules
VolltextArtikel -
18
Mucous Systems Show a Novel Mechanical Response to Applied Deformation
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
19
-
20