-
1
-
2
DEOXYNIVALENOL IN GRAINS OF OATS AND WHEAT PRODUCED IN SLOVAKIA
Veröffentlicht in Poljoprivreda i šumarstvo
VolltextArtikel -
3
-
4
Study of Dynamic Accumulation in β-D-Glucan in Oat (Avena sativa L.) during Plant Development
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Occurrence of deoxynivalenol in wheat in Slovakia during 2010 and 2011
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
11
Stem rust on barberry species in Europe: Host specificities and genetic diversity
Veröffentlicht in Frontiers in genetics
VolltextArtikel -
12
The Influence of Artificial Fusarium Infection on Oat Grain Quality
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
13
Management of Rust in Wheat Using IPM Principles and Alternative Products
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Molecular Characterization of Novel x-Type HMW Glutenin Subunit 1B × 6.5 in Wheat
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
18
Determination of HMW - GS in wheat using SDS - PAGE and Lab-on-chip methods
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
19
Seed protein electrophoresis for identification of oat registered cultivars
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
20