-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Expanding the utilization of sustainable plant products in aquafeeds: a review
Veröffentlicht in Aquaculture research
VolltextArtikel -
10
Use of Invasive Green Crab Carcinus maenas for Production of a Fermented Condiment
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
Anti-Hyperglycemic Effects of Green Crab Hydrolysates Derived by Commercially Available Enzymes
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Nutrient composition of green crab ( Carcinus maenus) leg meat and claw meat
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
Oxidative Stability and Consumer Acceptance of Fish Oil Fortified Nutrition Bars
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20
Fish Oil Fortification of Soft Goat Cheese
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel