-
1
Heat stability and calcium bioavailability of calcium-fortified milk
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
2
Effect of chemical phosphorylation on solubility of buffalo milk proteins
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
3
Heat stability and flow behaviour of buffalo milk added with corn starch
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
4
Potential impacts of climate change on agriculture
Veröffentlicht in Indian journal of science and technology
VolltextArtikel -
5
Water pricing and sustainable surface irrigation management
Veröffentlicht in Indian journal of science and technology
VolltextArtikel -
6
Influence of sodium citrate on the heat stability of buffalo milk and its concentrate
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Collecting lentils in Syria
Veröffentlicht in Plant genetic resources newsletter (1979)
VolltextArtikel -
11
Nucleo-cytoplasmic interactions and male fertility restoration in wheat
Veröffentlicht in Cereal research communications
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Karyotypic analysis of Lens orientalis (Boiss.) Handle-Mazetti
Veröffentlicht in CYTOLOGIA
VolltextArtikel -
15
-
16