-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Hydrogels: Characteristics and Application as Delivery Systems of Phenolic and Aroma Compounds
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
6
Dietary Polyphenols as Natural Inhibitors of α-Amylase and α-Glucosidase
Veröffentlicht in Life (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Retention of linalool and eugenol in hydrogels
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
15
-
16
Formulation and Stability of Cellulose-Based Delivery Systems of Raspberry Phenolics
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
17
Extraction of Dietary Fibers from Plant-Based Industry Waste: A Comprehensive Review
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
18
Anti-Glioblastoma Potential and Phenolic Profile of Berry Juices
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
19
-
20