-
1
-
2
Correlation of carnitine levels to methionine and lysine intake
Veröffentlicht in Physiological research
VolltextArtikel -
3
Selected vitamins and trace elements in blood of vegetarians
Veröffentlicht in Annals of nutrition and metabolism
VolltextArtikel -
4
-
5
The effect of dietary protein and sucrose on the diabetic rat kidney
Veröffentlicht in Physiological research
VolltextArtikel -
6
Plasma Fatty Acid Profile and Alternative Nutrition
Veröffentlicht in Annals of nutrition and metabolism
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Selected Parameters of Lipid Metabolism in Young Vegetarians
Veröffentlicht in Annals of nutrition and metabolism
VolltextArtikel -
11
-
12
Nutritional risk factors of a vegetarian diet in adult lacto-ovo vegetarians
Veröffentlicht in Bratislavské lékarské listy
VolltextArtikel -
13
Levels of Lipid Peroxidation and Antioxidants in Vegetarians
Veröffentlicht in European journal of epidemiology
VolltextArtikel -
14
The plasma profile of fatty acids in vegetarians
Veröffentlicht in Bratislavské lékarské listy
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Plasma fatty acid profile and prooxidative-antioxidative parameters in vegetarians
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
20