-
1
-
2
-
3
Ester synthesis by lactic acid bacteria isolated from goat’s and ewe’s milk and cheeses
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
Microbiological culture broth designed from food waste
Veröffentlicht in Journal of environmental management
VolltextArtikel -
6
Functional goat milk cheese with feruloyl esterase activity
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Urinary manifestations in Isaacs's syndrome. Our experience in 8 cases
Veröffentlicht in Neurourology and urodynamics
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Parasitic Prevalence in a Suburban School of Famaillá, Tucumán, Argentina
Veröffentlicht in ISRN microbiology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Inhibition of enteropathogens by lactobacilli strains used in fermented milk
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel