-
1
Chemical Modifications of Starch: Microwave Effect
Veröffentlicht in International Journal of Polymer Science
VolltextArtikel -
2
Esterification of potato starch by a biocatalysed reaction in an ionic liquid
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Solid state reaction of starch with thiosemicarbazide
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
6
The informational context of the third base in amino acid codons
Veröffentlicht in BioSystems
VolltextArtikel -
7
Thermal reactions of starch with proteogenic amino acids
Veröffentlicht in Thermochimica acta
VolltextArtikel -
8
Solid State Reactions of Potato Starch with Urea and Biuret
Veröffentlicht in Journal of polymers and the environment
VolltextArtikel -
9
Thermally Induced Reaction of Potato Starch with Thiourea
Veröffentlicht in Journal of polymers and the environment
VolltextArtikel -
10
Chou-Fasman conformational amino acid parameters and the genetic code
Veröffentlicht in BioSystems
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Sub-Terahertz Computer Generated Hologram with Two Image Planes
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
14
-
15
The Role of the Directivity of Various THz Detectors in Multiplexing Systems
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Off-Axis Diffractive Optics for Compact Terahertz Detection Setup
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
20
THz Beam Shaping Based on Paper Diffractive Optics
Veröffentlicht in IEEE transactions on terahertz science and technology
VolltextArtikel