-
1
-
2
Influence of dietary fiber on trace element balance
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
3
Production of potato starch with low waste
Veröffentlicht in American Potato Journal
VolltextArtikel -
4
Practical instruments for rheological measurements on wheat products
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
A micro unit for producing durum semolina [Wheat]
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
9
Dual-purpose mill for flour and granular products
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
10
Effect of storage time on Agtron reflectance values of flour
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
11
A computerized method for evaluating durum wheat quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
Adjustment of rheological properties of flours by fine grinding and air classification
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Influence of ergot on spring wheat milling and baking quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
Bromide residues in flour streams milled from fumigated wheats
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
19
Modoc-a New Durum Wheat for Northern California
Veröffentlicht in California agriculture (Berkeley, Calif.)
VolltextArtikel -
20