-
1
-
2
-
3
Origin of the Glyceride Fatty Acids of Milk Fat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Effect of the Dietary Fat on the Composition of the Depot Fats of Animals
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
The effect of sheep-rumen contents on unsaturated fatty acids
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
12
-
13
The preparation of nutritious protein from wool
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
14
Trans-Unsaturated Acids in the Depot Fats of Ruminants and Non-Ruminants
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Origin of Glyceride Fatty Acids in Cow Milk Fat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
18
-
19
Seed oils of apples (Malus pumila)
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
20