-
1
Volatile Compounds Produced by Lactobacillus paracasei During Oat Fermentation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
Green pigmentation and pH change of homogenized garlic
Veröffentlicht in Food science and biotechnology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Immunopathogenesis and treatment of cytokine storm in COVID-19
Veröffentlicht in Theranostics
VolltextArtikel -
9
Neutrophil extracellular traps (NETs) in autoimmune diseases: A comprehensive review
Veröffentlicht in Autoimmunity reviews
VolltextArtikel -
10
High-performance, color-tunable fiber shaped organic light-emitting diodes
Veröffentlicht in Nanoscale
VolltextArtikel -
11
-
12
Immunopathogenesis of ANCA-Associated Vasculitis
Veröffentlicht in International journal of molecular sciences
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Lifestyle risk score and mortality in Korean adults: a population-based cohort study
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20