-
1
-
2
-
3
-
4
Flow profiles of aqueous dispersed pectins [for food use]
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Fuel value of grape and apple processing wastes
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
Citric acid fermentation of brewery waste [Aspergillus foetidus]
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
REDUCTION IN CHEMICAL OXYGEN DEMAND OF OZONATED SUGAR SOLUTIONS BY CHARCOAL
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
Development and characterization of an apple cellulose gel [from press-cake]
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
Ozonation of lactic acid fermentation effluent
Veröffentlicht in Journal - Water Pollution Control Federation
VolltextArtikel -
11
Status of DDT in apple pomance for dairy feeding
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
12
-
13
Status of DDT in apple pomace for dairy feeding
Veröffentlicht in Journal of milk and food technology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20