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Estimation of Calcium Status in Selected Food Systems
Veröffentlicht in Journal of food science
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Polyunsaturated Protected Lipid: Effect on Milk Phospholipids
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Simulations of the aqueous solvation of trilaurin
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Preparation and Fractionation of the High Melting Glyceride Fraction of Milk Fat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Solid Solutions and the Hardness of Fatty Mixtures
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Comparison of rapid tests used to detect antibiotic residues in milk
Veröffentlicht in Journal of food protection
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Relation between Thermal Properties of Butter and Its Hardness
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Low-temperature, long-time heating of bovine muscle. 3. collagenolytic activity
Veröffentlicht in Journal of food science
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Crystallization and fractionation of milk fat
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
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Phase behavior of tristearin/trioctanoin mixtures
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
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