-
1
Factors affecting the antilisterial effects of nisin in milk
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Antimicrobial effects of lactates: a review
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Antilisterial effects of free fatty acids and monolaurin in beef emulsions and hot dogs
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
9
Immobilization and Detection of Listeria monocytogenes
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
10
-
11
Antioxidant Activity of Sodium Lactate in Meat and Model Systems
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
12
-
13
Sensitivity of Listeria monocytogenes to rosemary ( Rosmarinus officinalis L.)
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
14
-
15
Sensitivity of six strains of Listeria monocytogenes to nisin
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Behaviour of foodborne pathogens in cooked liver sausage containing lactates
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
19
-
20
Novel selective and non-selective optical detection of microorganisms
Veröffentlicht in Letters in applied microbiology
VolltextArtikel