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Role of dietary lactobacilli in gastrointestinal microecology
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
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Factors affecting the protein quality of yogurt and acidophilus milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Antitumor Component(s) of Yogurt: Fractionation
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Ion exchange separation of the antitumor component(s) of yogurt dialyzate
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Use of total whey constituents for human food
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Milk Enzymes: Their Role and Significance
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Role and significance of enzymes in human milk
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
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B-complex vitamins in cultured and acidified yogurt
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Application of Lipolytic Enzymes to Flavor Development in Dairy Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Preparation and properties of immobilized papain and lipase
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
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Factors affecting B-complex vitamin content of Cottage cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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