-
1
Do consumption of Kargi Tulum cheese meet daily requirements for minerals and trace elements?
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
2
A research on the pollution parameters of buttermilk
Veröffentlicht in Indian journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
An Overview: Specificities and Novelties of the Cheeses of the Eastern Mediterranean
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
4
-
5
Microbiological changes throughout ripening of Keş cheese
Veröffentlicht in Journal of Central European agriculture
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Etsiz Çiğ Köftelerde Patojen Candida spp. Varlığının Tespiti
Veröffentlicht in Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
VolltextArtikel -
12
-
13
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja Keş sira
Veröffentlicht in Journal of Central European Agriculture
VolltextArtikel -
14
Utjecaj učestalosti mužnje na količinu, kemijski sastav i kvalitetu mlijeka
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
15