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Suchergebnisse - Seuss‐Baum, Ingrid
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Relationship between mustard pungency and allyl‐isothiocyanate content: A comparison of sensory and chemical evaluations
von
Eib, Sabrina
,
Schneider, Désirée Janet
,
Hensel, Oliver
,
Seuß‐Baum, Ingrid
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Journal of food science
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2
Evaluation of trigeminal pungency perception of allyl isothiocyanate – A time intensity (TI) study
von
Eib, Sabrina
,
Schneider, Désirée Janet
,
Hensel, Oliver
,
Seuß-Baum, Ingrid
Veröffentlicht in
Food quality and preference
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3
In Vitro and Sensory Evaluation of Capsaicin-Loaded Nanoformulations
von
Kaiser, Mathias
,
Kirsch, Benedikt
,
Hauser, Hannah
,
Schneider, Désirée
,
Seuß-Baum, Ingrid
,
Goycoolea, Francisco M
Veröffentlicht in
PloS one
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4
Determination of detection thresholds of sinigrin in water‐based matrix and allyl isothiocyanate in water‐ and oil‐based matrices
von
Eib, Sabrina
,
Ramos Gajek, Sarah
,
Schneider, Désirée Janet
,
Hensel, Oliver
,
Seuss‐Baum, Ingrid
Veröffentlicht in
Journal of sensory studies
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5
Relationship between pungency and food components – A comparison of chemical and sensory evaluations
von
Schneider, Désirée J.
,
Seuß-Baum, Ingrid
,
Schlich, Elmar
Veröffentlicht in
Food quality and preference
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6
Influences of storage time and temperature on the xanthophyll content of freeze-dried egg yolk
von
Wenzel, Michael
,
Seuss-Baum, Ingrid
,
Schlich, Elmar
Veröffentlicht in
Food chemistry
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7
Influence of Pasteurization, Spray- and Freeze-Drying, and Storage on the Carotenoid Content in Egg Yolk
von
Wenzel, Michael
,
Seuss-Baum, Ingrid
,
Schlich, Elmar
Veröffentlicht in
Journal of agricultural and food chemistry
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8
The Effect of On-Farm Slaughter via Gunshot and Conventional Slaughter on Sensory and Objective Measures of Beef Quality Parameters
von
Friedrich, Markus S.
,
Schiffer, Katrin J.
,
Retz, Stefanie
,
Stehling, Caroline
,
Seuß-Baum, Ingrid
,
Hensel, Oliver
Veröffentlicht in
Journal of food research
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