-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
돼지고기 급여가 흰쥐의 체내에 중독된 카드뮴의 해독과정에 미치는 영향
Veröffentlicht in Korean journal for food science of animal resources
VolltextArtikel -
11
Effects of Transferrin on Enhancing Biological Availability of Iron
Veröffentlicht in Preventive nutrition and food science
VolltextArtikel -
12
Weakening of the stratospheric polar vortex by Arctic sea-ice loss
Veröffentlicht in Nature communications
VolltextArtikel -
13
Global Cooling Hiatus Driven by an AMOC Overshoot in a Carbon Dioxide Removal Scenario
Veröffentlicht in Earth's future
VolltextArtikel -
14
-
15
Hysteresis of the intertropical convergence zone to CO2 forcing
Veröffentlicht in Nature climate change
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20