-
1
-
2
In Vitro Sugar Accumulation in Juice Sacs of ‘Shiranuhi’ Mandarin
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
3
-
4
Quality Prediction of Kiwifruit Based on Near Infrared Spectroscopy
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
5
Thermal characteristics of conduction cooled 600 kJ HTS SMES system
Veröffentlicht in Cryogenics (Guildford)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
한국과 중국 미생물 발효차의 미생물 군집분석 및 비교
Veröffentlicht in Microbiology and biotechnology letters
VolltextArtikel -
9
FT-IR 스펙트럼 데이터 기반 다변량통계분석기법을 이용한 아티초크의 대사체 수준 품종 분류
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Polyphenol Compounds in Different Parts of Artichoke Flower Bud and Varieties
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
16
Flavonoids in Globe Artichoke Flower Bud Parts and Varieties
Veröffentlicht in Weon'ye gwahag gi'sulji
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Thermal characteristics of conduction cooled 600kJ HTS SMES system
Veröffentlicht in Cryogenics (Guildford)
VolltextArtikel -
20
Development of a SCAR Marker for Sex Identification in Asparagus
Veröffentlicht in 韓國資源植物學會誌
VolltextArtikel