-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
The effects of sex condition, genotype and diet on bovine muscle fiber characteristics
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
6
The effect of sex condition and growth implants on bovine muscle fiber characteristics
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
7
Carcass, muscle and meat characteristics of lean and obese pigs
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Growth and carcass traits of heifers as affected by hormonal treatment
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
13
Effect of subcutaneous fat and high temperature conditioning on bovine meat tenderness
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Effect of high temperature conditioning on beef from grass or grain fed cattle
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
Factors associated with the tenderness of three bovine muscles
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20