-
1
-
2
Measurement of Water Absorption in Wheat Flour by Mixograph Test
Veröffentlicht in FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
VolltextArtikel -
3
-
4
Adsorption Mechanism for Xanthene Dyes to Cellulose Granules
Veröffentlicht in Bioscience, biotechnology, and biochemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
Adsorption of xanthene food additive dyes to cellulose granules
Veröffentlicht in Cellulose (London)
VolltextArtikel -
7
Improvement of Bread Making Properties by the Addition of Alginates
Veröffentlicht in Food Science and Technology Research
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Development of Gluten-Free Bread Baked with Banana (Musa spp.) Flour
Veröffentlicht in Food Science and Technology Research
VolltextArtikel -
13
-
14
Development of Gluten-Free Bread baked with Yam Flour
Veröffentlicht in Food Science and Technology Research
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Presence and amounts of starch granule surface proteins in various starches
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel