-
1
The epidemiology of Parkinson's disease: risk factors and prevention
Veröffentlicht in Lancet neurology
VolltextArtikel -
2
Habitual intake of dietary flavonoids and risk of Parkinson disease
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
3
Targeting urate to reduce oxidative stress in Parkinson disease
Veröffentlicht in Experimental neurology
VolltextArtikel -
4
-
5
Prospective study of plasma urate and risk of Parkinson disease in men and women
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
6
Metagenomics of the Gut Microbiome in Parkinson's Disease: Prodromal Changes
Veröffentlicht in Annals of neurology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Plasma Urate and Risk of Parkinson's Disease
Veröffentlicht in American journal of epidemiology
VolltextArtikel -
11
Peripheral Inflammatory Biomarkers and Risk of Parkinson's Disease
Veröffentlicht in American journal of epidemiology
VolltextArtikel -
12
Protection by inosine in a cellular model of Parkinson’s disease
Veröffentlicht in Neuroscience
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Caffeine and risk of Parkinson's disease in a large cohort of men and women
Veröffentlicht in Movement disorders
VolltextArtikel -
16
Intake of antioxidant vitamins and risk of Parkinson's disease
Veröffentlicht in Movement disorders
VolltextArtikel -
17
Prediagnostic Neurofilament Light Chain Levels in Amyotrophic Lateral Sclerosis
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20