-
1
Emotion questionnaires: A consumer-centric perspective
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
2
Measuring emotional responses to foods and food names using questionnaires
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
3
Development and testing of a labeled magnitude scale of perceived satiety
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
4
A LABELED AFFECTIVE MAGNITUDE (LAM) SCALE FOR ASSESSING FOOD LIKING/DISLIKING
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Relations among Comfort of Fabrics, Ratings of Comfort, and Visual Vigilance
Veröffentlicht in Perceptual and motor skills
VolltextArtikel -
15
Consumer Perceptions of “Functional Food” in the United States
Veröffentlicht in Journal of food products marketing
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Consumer food safety knowledge and practices
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
20