-
1
-
2
-
3
-
4
Immobilization of viable yeast cells within polyaldehyde-hardened gelatin gel
Veröffentlicht in Biotechnology techniques
VolltextArtikel -
5
-
6
Sucrose inversion by gelatin-entrapped cells of yeast (Saccharomyces cerevisiae)
Veröffentlicht in Biotechnology letters
VolltextArtikel -
7
[25] Immobilization of enzymes and microbial cells in gelatin
Veröffentlicht in Methods in Enzymology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Enzyme immobilization by means of ultrafiltration techniques
Veröffentlicht in Biochimie
VolltextArtikel -
12
INTERACTION OF ASPARTATE AMINOTRANSFERASE WITH AMINO ACIDS
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
13
-
14
The binding of pyridoxal 5-phosphate to aspartate aminotransferase of pig heart
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Inhibition of amylases from different origins by albumins from the wheat kernel
Veröffentlicht in BBA - Enzymology
VolltextArtikel