-
1
Encapsulation of Lipid-Soluble Bioactives by Nanoemulsions
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Structuring vegetable oils through enzymatic glycerolysis for water-in-oil emulsions
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Apples and Apple By-Products: Antioxidant Properties and Food Applications
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Antimicrobial Effect of Picea abies Extracts on E. coli Growth
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
16
-
17
Optimized Identification of Triacylglycerols in Milk by HPLC-HRMS
Veröffentlicht in Food analytical methods
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Fast scanning voltammetric detector for high performance liquid chromatography
Veröffentlicht in Electrochimica acta
VolltextArtikel