-
1
-
2
Determination of inulin in the herbal mixtures by GC-MS method
Veröffentlicht in Farmacija
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
HPLC-FLD analysis of amino acids content in Chrysanthemum morifolium
Veröffentlicht in Farmacija
VolltextArtikel -
7
Determination of amino acids content in two samples of the plant mixtures by GC-MS
Veröffentlicht in Farmacija
VolltextArtikel -
8
-
9
HPLC-DAD assay of flavonoids and evaluation of antioxidant activity of some herbal mixtures
Veröffentlicht in Farmacija
VolltextArtikel -
10
HPLC-DAD assay of phenols profile in Antennaria dioica (L.) Gaertn
Veröffentlicht in Farmacija
VolltextArtikel -
11
-
12
Determination of fatty acid composition content in the herbal antidiabetic collections
Veröffentlicht in Farmacija
VolltextArtikel -
13
-
14
HPLC-FLD analysis of amino acids content in Chrysanthemum morifolium
Veröffentlicht in Farmacija
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17