-
1
-
2
Addition of calcium compounds to reduce soluble oxalate in a high oxalate food system
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Antioxidant activity in different fractions of tomatoes
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Effect of Kimchi Fermentation on Oxalate Levels in Silver Beet ( Beta vulgaris var. cicla)
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
-
12
Oxalate Content of the Herb Good-King-Henry, Blitum Bonus-Henricus
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
13
-
14
new mathematical model for thin layer drying of fruits
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
15
-
16
Effect of semi-drying on the antioxidant components of tomatoes
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
Mineral Analysis of Pine Nuts ( Pinus spp.) Grown in New Zealand
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Changes in major antioxidant components of tomatoes during post-harvest storage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel