-
1
Physical and flavour stability of mayonnaise
Veröffentlicht in Trends in Food Science & Technology
VolltextArtikel -
2
Oxalates in some Indian green leafy vegetables
Veröffentlicht in International journal of food sciences and nutrition
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Total and Soluble Oxalate Content of Some Indian Spices
Veröffentlicht in Plant foods for human nutrition (Dordrecht)
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Determination of oxalates in Japanese taro corms using an in vitro digestion assay
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
12
Oxalate content of New Zealand grown and imported fruits
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
13
Antioxidant activities of New Zealand-grown tomatoes
Veröffentlicht in International journal of food sciences and nutrition
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Oxalate content of Indian spinach dishes cooked in a wok
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
19
-
20