-
1
-
2
-
3
-
4
Heating Characteristics of Gasgrills
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Apparent heat transfer in a forced convection oven and properties of baked food
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
Coloring process of food surface by convective heating
Veröffentlicht in Nihon Shokuhin Kagaku Kōgaku kaishi
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Water Distribution in a Bread under Toasting by Radiative Heaters
Veröffentlicht in Nihon Shokuhin Kagaku Kōgaku kaishi
VolltextArtikel -
13
-
14
The isotopic effects of D2O in developing sea urchin eggs
Veröffentlicht in Cell structure and function
VolltextArtikel -
15
-
16
Molecular Basis of Physical and Chemical Probes for Spindle Assembly
Veröffentlicht in Cell Structure and Function
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20