-
1
-
2
Proximate analysis of homogenized and minced mass of pork sausages by NIRS
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Quantitative analysis of pork dry-cured sausages to quality control by NIR spectroscopy
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
4
Bioética del día a día: más allá de los expertos
Veröffentlicht in Revista clínica espanõla
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Functional brain networks in AD: Randomization of a “small-world”
Veröffentlicht in NeuroImage (Orlando, Fla.)
VolltextArtikel -
10
-
11
Benzodiazepine audit in primary care
Veröffentlicht in European neuropsychopharmacology
VolltextArtikel -
12
-
13
3-D cytoarchitectonic probabilistic map of human medial prefrontal cortex
Veröffentlicht in NeuroImage (Orlando, Fla.)
VolltextArtikel -
14
-
15
Glucose requirements of an activated immune system in lactating Holstein cows
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
16
Bipolar seesaw control on last interglacial sea level
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20