-
1
-
2
-
3
Modeling of sodium nitrite and water transport in pork meat
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
4
Drying modelling of defrosted pork meat under forced convection conditions
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
5
-
6
Effect of temperature on nitrite and water diffusion in pork meat
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
-
8
Influence of osmotic pretreatment on the convective drying of guava
Veröffentlicht in International food research journal
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
New Food Drying Technologies - Use of Ultrasound
Veröffentlicht in Food science and technology international
VolltextArtikel -
12
Equilibrium isotherms and isosteric heats of morel ( Morchella esculenta)
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
13
-
14
Modelling of broccoli stems rehydration process
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
15
Changes in the quality of dehydrated broccoli florets during storage
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
16
Drying model for highly porous hemispherical bodies
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20