-
1
-
2
Multifractal approach for a biological porous media: Human dentin case
Veröffentlicht in Microscopy research and technique
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Effect of soy flour and whey protein concentrate on cookie color
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Shortest path fractal dimension for randomly crumpled thin paper sheets
Veröffentlicht in Revista mexicana de física
VolltextArtikel -
13
Lotus hairy roots expressing inducible arginine decarboxylase activity
Veröffentlicht in Biotechnology letters
VolltextArtikel -
14
Effect of soy flour and whey protein concentrate on cookie color
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Spermine accumulation under salt stress
Veröffentlicht in Journal of plant physiology
VolltextArtikel -
18
Water Redistribution and Structural Changes of Starch During Storage of a Gluten-free Bread
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
19
Free spermidine and spermine content in Lotus glaber under long-term salt stress
Veröffentlicht in Plant science (Limerick)
VolltextArtikel -
20