-
1
-
2
Quercus suber L. Genetic Resources: Variability and Strategies for Its Conservation
Veröffentlicht in Forests
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Positioning Portugal in the Context of World Almond Production and Research
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Green Extraction Techniques of Bioactive Compounds: A State-of-the-Art Review
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Microbiological Assessment of White Button Mushrooms with an Edible Film Coating
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
14
IQuercus suber/I L. Genetic Resources: Variability and Strategies for Its Conservation
Veröffentlicht in Forests
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
AVALIAÇÃO DO CONHECIMENTO SOBRE DIABETES MELLITUS TIPO 2
Veröffentlicht in Revista Enfermagem Atual in Derme
VolltextArtikel