-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Biosynthetic Pathways of Gallic Acid
Veröffentlicht in Chagyo Kenkyu Hokoku (Tea Research Journal)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Volatile Flavor of Black Tea
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
14
Metabolic Maps of Flavonoids
Veröffentlicht in Chagyo Kenkyu Hokoku (Tea Research Journal)
VolltextArtikel -
15
A History of Catechin Chemistry with Special Reference to Tea Leaves
Veröffentlicht in Chagyō kenkyū hōkoku
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
The Formation of Aldehydes from Amino Acids by Tea Leaves Extracts
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20
Analysis of glucosinolates in cabbage and redish roots by HPLC and FD-MS
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
VolltextArtikel