-
1
-
2
Possible interactions between selected food processing and medications
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
3
-
4
Editorial: Health, science and innovation for the future of food system
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Crowdsourcing: A new conceptual view for food safety and quality
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
12
Effect of porosity on rehydration of dry food particulates
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
13
-
14
Contact angle measurement on rough surfaces
Veröffentlicht in Journal of colloid and interface science
VolltextArtikel -
15
Reinventing R&D in an Open Innovation Ecosystem
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
Modeling the survival of two soilborne pathogens under dry structural solarization
Veröffentlicht in Phytopathology
VolltextArtikel -
18
From open innovation to enginomics: Paradigm shifts
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
19
-
20
Initial interfacial tension and oil uptake by deep-fat fried foods
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel