-
1
Classification of Italian honeys by mid-infrared diffuse reflectance spectroscopy (DRIFTS)
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Classification of Italian Honeys by 2D HR-NMR
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Characterization of unifloral honeys [melissopalynology]
Veröffentlicht in Apidologie
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Propolis: From folk medicine to modern preparations
Veröffentlicht in Honeybee Science - Tamagawa University (Japan)
VolltextArtikel -
13
Determination and changes of free amino acids in royal jelly during storage
Veröffentlicht in Apidologie
VolltextArtikel -
14
Carbohydrate determination of Royal Jelly by high resolution gas chromatography (HRGC)
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
A PHABULOSA/Cytokinin Feedback Loop Controls Root Growth in Arabidopsis
Veröffentlicht in Current biology
VolltextArtikel -
19
Highly efficient exciplex phosphorescence from organic light-emitting diodes
Veröffentlicht in Chemical physics letters
VolltextArtikel -
20