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Determination of Volatile Acids for Judging the Freshness of Fish
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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A New Biologically Active Peptide in Fur Seal Muscle
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Post-Mortem Change of Horse Mackerel Muscle Proteins
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Changes of Mercury Content in Fish and Whale Muscles by Rinsing
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Superprecipitation of Actomyosin of Aged Fish Muscle
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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POST-MORTEM CHANGE OF FISH MYOSINS-III: GEL-FORMATION OF MYOSINS FRACTION
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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Variation of the Muscle Protein in Horse Mackerel
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
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DENATURATION OF FISH MUSCLE PROTEINS BY FREEZING
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
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