-
1
Antioxidants in Fruit Fractions of Mediterranean Ancient Pear Cultivars
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
2
Mediterranean Wild Pear Fruits as a Neglected but Valuable Source of Phenolic Compounds
Veröffentlicht in Resources (Basel)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Bioactive Compounds from Leaves and Twigs of Guayule Grown in a Mediterranean Environment
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel -
6
-
7
LCA Study of Oleaginous Bioenergy Chains in a Mediterranean Environment
Veröffentlicht in Energies (Basel)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Different Cover Crops Affect Nitrogen Fluxes in Mediterranean Vineyard
Veröffentlicht in Agronomy journal
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Antioxidant Sources from Leaves of Russian Dandelion
Veröffentlicht in Chemistry & biodiversity
VolltextArtikel -
20