-
1
Engineering pathways for malate degradation in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in Nature biotechnology
VolltextArtikel -
2
-
3
Autochthonous microbial population in a Niagara Peninsula icewine must
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
4
-
5
Mutation of Gly-444 inactivates the S. pombe malic enzyme
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
6
Freeze—desiccation survival in wild yeasts in the bloom of icewine grapes
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
7
Mutational analysis of malate pathways in Schizosaccharomyces pombe
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Malate transport in Schizosaccharomyces pombe
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
A strain of Candida stellata of special interest to oenologists
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
15
Current Developments in Wine Yeasts
Veröffentlicht in Critical reviews in biotechnology
VolltextArtikel -
16
-
17
Mutagen content of wines contaminated with common yeasts
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
18
-
19
Mutation of Gly-444 inactivates the S. pombe malic enzyme
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
20