-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
EFFECT OF PARTICLE SIZE ON THE WATER SORPTION PROPERTIES OF CEREAL FIBERS
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Functionality of casein precipitated by carbon dioxide
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
EFFECT OF PARTICLE SIZE ON THE WATER SORPTION PROPERTIES OF CEREAL FIBERS1
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
13
-
14
Oxidation of methionine in model systems
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
EXTRACTION OF LIPIDS FROM EXTRUDED CORN‐SOY BLENDS 1
Veröffentlicht in Journal of food lipids
VolltextArtikel -
18
EXTRACTION OF LIPIDS FROM EXTRUDED CORN‐SOY BLENDS1
Veröffentlicht in Journal of food lipids
VolltextArtikel -
19
EXTRACTION OF LIPIDS FROM EXTRUDED CORN-SOY BLENDS
Veröffentlicht in Journal of food lipids
VolltextArtikel -
20