-
1
Nutritional Benefits from Fatty Acids in Organic and Grass-Fed Beef
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
-
3
Comparative Nutrient Profiling of Retail Goat and Cow Milk
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Meeting Breeding Potential in Organic and Low-Input Dairy Farming
Veröffentlicht in Frontiers in veterinary science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Mineral Concentrations in Bovine Milk from Farms with Contrasting Grazing Management
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Rumen microbiome-driven insight into bile acid metabolism and host metabolic regulation
Veröffentlicht in The ISME Journal
VolltextArtikel -
18
Dietary pomegranate by-product improves oxidative stability of lamb meat
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
19
How should we turn data into decisions in AgriFood?
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
20
Speciation of arsenic in milk from cows fed seaweed
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel