-
1
The Potential Application of Pickering Multiple Emulsions in Food
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
Functional Oligosaccharides Derived from Fruit-and-Vegetable By-Products and Wastes
Veröffentlicht in Horticulturae
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
W/o/w multiple emulsions: A novel trend in functional ice cream preparations?
Veröffentlicht in Food Chemistry: X
VolltextArtikel -
7
-
8
The complex evolutionary history of aminoacyl-tRNA synthetases
Veröffentlicht in Nucleic acids research
VolltextArtikel -
9
-
10
Antioxidant Potential of Cookies Formulated with Date Seed Powder
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
A Riboswitch-Driven Era of New Antibacterials
Veröffentlicht in Antibiotics (Basel)
VolltextArtikel -
16
Translation regulation in skin cancer from a tRNA point of view
Veröffentlicht in Epigenomics
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20