-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Influence of Oxidation on the Rheological Parameters of Vegetable Oils
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
Investigation Rheological Behavior of Chocolate
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
10
New Equations Describing the Rheological Behavior of Chocolate
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
11
Influence of Shear Speed on the Rheological Behavior of Chocolate
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
12
Effect of Temperature on Rheology of Corn (Zea mays) oil
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
13
Rheological Models for Behavior of Sesame (Sesamum indicum) oil
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
14
Rheological Behavior of Corn oil at Different Viscosity and Shear rates
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
15
Rheological Characteristics of Corn oil used in Biodegradable Lubricant
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Rheology of Almond (Prunus amygdalus) Oil used as Biodegradable Lubricant
Veröffentlicht in Oriental journal of chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20